O PODJETJU

Zgodba o podjetju Herbalife

Inovativne Herbalife izdelke so razvili svetovno priznani strokovnjaki in nutricionisti z mislimi in željo, zadovoljiti človeške potrebe po uravnoteženi, zdravi prehrani in dobrem počutju.

Strokovnjaki, ki jim lahko zaupate!

Herbalifov prehransko svetovalni svet (NAB – Nutrition Advisory Board) je gonilna sila Herbalifovega uspeha. Ta tim sestavljajo priznani strokovnjaki za prehrano, ki usmerjajo razvoj Herbalife izdelkov s številnimi raziskavami. Prav zato Herbalife izdelki dosegajo najvišje standarde v prehranski industriji.

Ustanovitelj Herbalifa Mark Hughes je sanjal o tem, da bi izboljšal kvaliteto življenja skozi boljšo prehrano. 30 let kasneje je Herbalife pojem vrhunske kvalitete v svetovnem merilu.

Zgodba o Herbalifu

Mark Hughes je ustanovil podjetje Herbalife pred več kot 30 leti. Njegov razlog je bil zelo enostaven. Leta je opazoval svojo mamo, kako se muči s shujševalnimi dietami, da bi dosegla »idealno težo«. Počela je to, kar počne na milijone ljudi po celem svetu. na žalost je Joann Hughes umrla po številnih neuspešnih in nezdravih dietah in programih za izgubo telesne teže. Stara je bila komaj 36 let.

Mark je sprejel odločitev: nihče ne bi smel trpeti samo za to, ker želi izgubiti odvečno telesno težo. Odločil se je, da bo ustvaril varen program, ki bo temeljil na zanesljivi in zdravi prehrani.

Potoval je po celem svetu z namenom, da bi razvil originalno prehransko formulo. Poudarek je dal na stoletja starih zeliščnih zdravilih iz Kitajske. Potem je Mark sodeloval s prehranskimi strokovnjaki in specialisti na področju zdravja in leta 1980 predstavil svetu revolucionarni proteinski napitek »Model 2000«. Ta napitek je bil bogat z vitamini in je imel osnovo v rastlinskem izvoru. Tako se je rodil Herbalife.

Herbalife danes

Danes je Herbalife globalno podjetje, ki deluje v 82 državah po celem svetu. Herbalife kotira na Newyorški borzi, njegova vrednost pa že presega 5 milijard ameriških dolarjev. Herbalife izdelke po celem svetu uporablja že več kot 65 milijonov zadovoljnih uporabnikov, njihovo število pa se vsak dan povečuje.